Adrian Ausztráliában: interjú Nic Wheeler-rel

Ki ne ismerné a zöldszemű “rossz fiút”, Adriant, aki a Vámpírakadémia- és a Vérvonalak sorozatban, már rabul ejtette a női szíveket. A karakter új megtestesítője Nic, aki Új- Mexikóban tanult építészetet, de kis idő után otthagyta a főiskolát és Ausztráliába költözött…

“Művész” és modell. Mikor döntöttél úgy, hogy ebben a szakmában fogsz dolgozni. A családod támogatott ebben?
Véletlen csöppentem az egészbe, Új- Mexikóba jártam főiskolára, ahová busszal, illetve gyalog mentem és egyszer elsétáltam ezelőtt az ügynökség előtt. A srác, akié az ügynökség, megállított az utcán és kérte, hogy csatlakozzam hozzájuk. Elkészítette a portfóliómat, mindenben támogatott és időt szentelt rám. Így kezdődött, véletlenül.
A szüleim mindig is tudták, hogy azt csinálok, amit akarok, és ha ellenezték is a dolgot, akkor sem szóltak miatta… (nevet), de úgy gondolom, hogy támogattak ebben.

Az új “The Golden Lily” videóban, Te alakítod Adrian-t. Hogy kerültél a “Vérvonalak” csapatba? Van valami hasonlóság közted és Adrian között. Mennyire tudtál azonosulni vele?
Elmentem egy castingra és ők versenyt hirdettek a srácok között, hogy lássák, ki az, akit a rajongók választanának és miután bementem, úgy döntöttek, hogy én vagyok az a „srác”, így törölték a versenyt.. ami szerintem eléggé vicces. Úgy gondolom, hogy elég sok dologban hasonlítunk és igazán tudtam vele azonosulni. Elég sokszor érzem úgy, hogy nem kell színészkednem, csak többet adok magamból, amikor őt alakítom. Ő egy jóképű, okos srác, aki szereti a nőket és hozzászokott ahhoz, hogy megkapja, amit akar és olyan karizmatikus személyisége van, amivel könnyen tudtam azonosulni.

Van példaképed?
Azt mondanám, hogy a barátom édesapja nagyszerű  példakép volt a számomra. Világlátott és intelligens, kifinomultam beszél, ami irigylésre méltó és egy finom ember, de régóta nem voltam nála, de mindig írok neki apják napján, meg ilyenek.

Ha van egy kis szabadidő, mivel töltöd?
Szabadidő, az micsoda? Nem, csak viccelek, szeretek készíteni dolgokat, mindig van tervem újdonságok létrehozására. Szeretem az egyszerűsége az életben. Szeretek meleg fürdőt venni, vagy feküdni a napon. Szeretek úszni és szép napokon motorozni. Eléggé társasági ember vagyok, ezért sok időt töltök a barátaimmal. Lazításképpen sok filmet nézek, mint a legtöbb ember.

Mi a legnagyobb álmod?
Leginkább egy ökogazdaságot szeretnék, valahol a hegyvidéken. Hogy legyen egy biztonságos helyem, ahová elvonulhatok a világ elöl, ahol évezhetem a kis szabadidőt és ahol több időm van arra, hogy megtanuljam azt, amit szeretek és ahol megismerem azokat a dolgokat, amik érdekelnek. Hogy legyen egy olyan helyem, ahová elvihetem a barátaimat és élvezhetem a társaságukat és a jó ételeket úgy, hogy nyugtunk van, de közben mégis használjam az agyamat. Azt mondanám, hogy ez a legnagyobb álmom. Hogy azokkal az emberekkel élhessek, akikkel törődöm és ott legyek, hogy segíthessük egymást. Igen, határozottan az.

Végül, de nem utolsó sorban. Mit üzensz a magyar Vámpírakadémia és Vérvonalak rajongóknak?
Egy valamit üzennék Nekik, sajnos nem beszélek magyarul, így remélem, hogy Ti beszéltek angolul és élvezni fogjátok a trailert.. (nevet). Még soha sem jártam Magyarországon, de tényleg el szeretnék jutni oda. Biztos vagyok benne, hogy el is fogok.

 

Köszönöm a válaszokat!

Nic facebook oldala: www.facebook.com/nicwheelerfanpage
Vámpírakadémia club(Hun): VA & Bloodlines Hungarian Fan Page

Képek forr: Nic Wheeler fanpage